No deixi que els seus equips siguin vulnerables a les amenaces externes. Internet és una font constant d’entrada d’atacs. Un alt percentatge dels usuaris a la xarxa han sofert alguna vegada una seriosa pèrdua de dades. No es deixi sorprendre, una solució són les còpies de seguretat. Existeixen diferents dispositius per emmagatzemar la informació que garanteixen la integritat de les seves dades i la disponibilitat en qualsevol moment.

Pla de seguretat

Un pla de seguretat de la informació es crea amb la finalitat de protegir el diferents sistemes informàtics de l’empresa tractant d’aconseguir confidencialitat, integritat i disponibilitat de les dades.

Cal evaluar els riscos als quals està exposada la informació, definir les polítiques de privacitat i establir les responsabilitats que haurà d’assumir cada treballador mentre perteneixi a l’organització.

Còpies de seguretat

Amb quina freqüència realitza còpies de seguretat a la seva empresa? A quin dispositiu?

Aquesta pregunta hauria de ser obligatòria per a TOTES les empreses. Han estat vàries les vegades que hem vist perdre tota la informació que es tenia emmegatzemada per no realitzar còpies de seguretat. Aquestes es poden programar de forma automàtica i diària per tal de facilitar el procés.

Fàcils d’implentar i mantenir.

Antivirus

Defensi els seus equips d’intrusos. Amb el transucurs del temps i l’avenç d’ Internet, els antivirus han evolucionat cap a un software més complex que no tan sols busquen detectar virus informàtics, sinó també els bloqueja, desinfecta i preveu una infecció dels mateixo en el futur.

Als darrers anys també han anat en augment els Spyaware o Malware. Eviti l’ entrada d’intrusos i sostracció de dades importants per vostè i la seva empresa.

Glossari de seguretat

Firewall

Software que actua com a barrera de la informació que viatja per Internet. Un Firewall analitza i rebutja les dades si aquestes no compleixen el requisits de seguretat configurats.

Hacker

També denominat pirata informàtic, és una persona experta en informàtica que intenta obtenir un accés no autoritzat al nostre sistema amb la finalitat de robar o corrompre les nostres dades.

Cavall de troia

Programa malintencionat que fingeix ser una aplicació inofensiva que un cop executada dóna accés remota a tota la informació de l’equip infectat.

Hacker

Arxiu de programa informàtic que és capaç d’adjuntar-se als discos o altres arxius i que són capaços de replicar-se. Els virus poden malmetre informació i sistemes informàtics.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.