SERVEIS INFORMÀTICS

GOOGLE APPS FOR BUSINESS

Més de cinc milions d’empreses ja han canviat a Google Apps, i són molts els factors que han promogut aquesta adopció. Mentre que les millores en la productivitat i la possibilitat de reduir costos han estat sempre les raons principals, cada vegada més clients estan triant Google Apps pels beneficis pel que fa a seguretat i fiabilitat.

El núvol de Google està provada i ha estat dissenyada per protegir les dades dels seus usuaris i oferir nivells de fiabilitat que resultarien gairebé impossibles d’assolir per una empresa. Fins i tot les tecnologies “on-premissa” (instal·lades en servidors dins de les organitzacions), les anomenades “núvol privat” i les tecnologies “híbrides” tenen un gran desafiament d’enfrontar quan es tracta d’oferir la protecció de les dades i la fiabilitat que proporciona Google Apps.

googlemail-64

GMAIL

Utilitzeu Gmail en el seu domini i tingui 25 GB d’emmagatzematge per usuari, menys spam, acord de nivell de servei pel que fa al temps d’activitat de 99,9% i seguretat de correu electrònic millorada, cerca instantània de missatges.

calendar-64

CALENDAR

Aplicació web d’administració d’agenda, planificació, calendaris línia compartits i sincronització de calendari amb dispositius mòbils, que permet als empleats col·laborar d’una manera eficaç i fins i tot rebre notificacions per evitar oblidar un esdeveniment.

docs-64

DOCS

Documents de text, fulls de càlcul, dibuixos, presentacions i formularis basats en web per permetre als usuaris editar arxius simultàniament i disposar sempre de la versió més recent. Comparteixi’ls i col·labori amb altres usuaris en temps real i en qualsevol part del món.

drive-64

DRIVE

Google Drive et permet molt més que emmagatzemar els teus arxius. Comparteix arxius amb qui vulguis i edita’ls en equip des de qualsevol dispositiu i en qualsevol moment. Google Drive et permet accedir de forma instantània a Google Docs, un conjunt d’eines d’edició que millora el treball en equip, fins i tot quan els teus companys es troben a molts quilòmetres de distància. Comença a utilitzar els 5 GB d’espai gratuït.

sites-64

SITES

Google Sites és una manera senzilla de crear pàgines web segures per a intranets i projectes en equip, sense necessitat de codi ni HTML. Per mitjà dels llocscol·laboratius podrà gestionar i difondre la informació de tots els seus projectesclients i productes, de forma ràpida, simple i accessible.

groups-64

GROUPS

Google Groups és una forma còmoda i pràctica que permet arxivar fils de conversa enviats a una llista de distribució. Facilita la gestió dels permisos per enviar / rebre missatges. Ofereix un lloc web, on a més dels fils de conversa, podem penjar arxius, crear pàgines, veure membres, etc…

Vol començar a treballar amb Google Apps?

SOL·LICITI INFORMACIÓ SENSE COMPROMÍS.

El podem ajudar?

Si té qualsevol dubte, vol posar-se en contacte amb nosaltres o rebre més informació, ompli el següent formulari.