SERVEIS INFORMÀTICS

MANTENIMENT INFORMÀTIC PER EMPRESES

Tingui el seu propi departament informàtic, sense costos estructurals. Quan una incidència ja existeix només podem fer que reparar-ho. Prevenir és buscar la causa i origen del problema per anticipar-s’hi i evitar que es torni a repetir.

Des del primer dia ens proposem millorar el seu sistema informàtic amb un manteniment predictiu i proactiu evitant que el seu dia a dia no es vegi interromput. Oferim diferents tipus de manteniment informàtic donant una ràpida resposta.

ASSISTÈNCIA TÈCNICA

Disposem d’un equip tècnic altament qualificat per donar-li suport tècnic presencial o en remot per resoldre qualsevol incidència informàtica.

MANTENIMENT CORRECTIU

Reparació i resolució ràpida d’incidències quan aquestes ja han succeït, amb costos elevats per l’empresa degut les parades de producció.

MANTENIMENT PREVENTIU

Prevenció i predicció, cal analitzar les causes i orígens de les incidències per tal d’evitar que aquestes es tornin a repetir en el futur.

AUDITORIA INICIAL

El primer pas per començar a treballar junts és conèixer quin és l’estat actual del seu sistema informàtic amb l’objectiu de millorar-lo.

MANTENIMENT PLANIFICAT

Amb una bona planificació podem preveure i programar per actuar de tal manera que l’activitat de l’empresa no es vegi afectada.

PERSONALITZAT

Contractes de manteniment ajustats a les necessitats de  cada empresa. Els nostres serveis no tenen permència obligatoria, volem clients satisfets.

CONSULTORIA TIC

L’assessorem per millorar l’utilització d’eines TIC que augmentin la productivitat a l’empresa.

BOSSA D'HORES

Oferim packs d’hores d’assistència tècnica que s’aniràn consumint segons les seves necessitats, sense caducitat.

ELLS JA CONFIEN EN NOSALTRES

Consulti ara els diferents plans que tenim per a les PiMES.

SOL·LICITI INFORMACIÓ SENSE COMPROMÍS.

El podem ajudar?

Si té qualsevol dubte, vol posar-se en contacte amb nosaltres o rebre més informació, ompli el següent formulari.