SERVEIS INFORMÀTICS

PÀGINES WEB

Tot sovint, el primer pas per cercar un producte o servei que necessitem (ja sigui professional o particular) accedim a Internet per rastrejar el mercat. No ser-hi present pot suposar una pèrdua molt gran d’oportunitats.

Quan hi som, la primera impressió sempre entra per la mirada. Cal transmetre una imatge professional acord amb la nostra empresa, dona una informació clara, concisa i actualitzada dels nostres productes i serveis. És necessari un portal on la usabilitat i accés a la informació sigui fàcil.

web_design2

WEB CORPORATIVA

Disposi ara d’una pàgina web per a la seva empresa on promocionar els seus productes i serveis, medis de contacte, multi idioma, integració a les diferents xarxes socials, Google Analytics. Imatge 100% professional.

AUTOGESTIONABLES

Les pàgines web CMS es poden gestionar al 100% sense tenir coneixements de programació. Nosaltres utilitzem WordPress, basat en codi lliure i que actualment ja compte amb milers de dissenys atractius fàcilment modificables.

FÀCIL ADMINISTRACIÓ

Una de les característiques principals dels CMS és la seva fàcil administració i actualització dels continguts de la pàgina web, notícies corporatives, casos d’èxit, creació d’usuaris… tot a dos cops de clic.

POSICIONAMENT

Atregui clients potencials cap a la seva empresa millorant la presència en els principals buscadors d’informació. Aparèixer en les primeres posicions incrementa les possibilitats de visita, i per tant, de venda.

COMERÇ ELECTRÒNIC

L’ e-commerce és una de les maneres més ràpides i econòmiques per arribar a més clients. Wordpress diposa d’eines que permet tenir ràpidament operativa una botiga online del vostre negoci.

RESPONSIVE DESIGN

O disseny adaptatitiu. Avui en dia hi ha una gran varietat de dispositius des d’on consultem la informació, per això cal que la pàgina web s’ajusti automàticament a la resolució de la pantalla.

VOL UNA PÀGINA WEB PER A LA SEVA EMPRESA?

SOL·LICITI INFORMACIÓ SENSE COMPROMÍS.

El podem ajudar?

Si té qualsevol dubte, vol posar-se en contacte amb nosaltres o rebre més informació, ompli el següent formulari.