SERVEIS INFORMÀTICS

XARXES INFORMÀTIQUES

Si la seva empresa disposa de diferents punts de treball i necessita que els seus treballadors accedeixin a la informació corporativa d’una forma segura (arxius, programari, correu electrònic, dades de clients…), ja sigui des de la mateixa oficina o en qualsevol lloc del món, a través d’ Internet, un servidor de comunicacions propi, combinat amb  instal·lació de xarxa local, és la solució ideal.

A INFORMÀTICA GIRONA implentem i l’ajudem a escollir el millor servidor que s’adapti a la seva empresa i a les seves necessitats professionals i econòmiques.

INFORMACIÓ CENTRALITZADA

Centralitzi la informació important per a la seva empresa en un únic punt per tal que tots els seus treballadors hi puguin accedir. Tenir aquesta informació centralitzada permet compartir-la, realitzar-ne còpies de seguretat i controlar els accesos fàcilment.

FIREWALL

Ens permet definir les zones de seguretat i filtres. Un Firewall, o tallafocs, aïlla la zona externa (Internet) de la zona interna (xarxa corporativa) i evita que intrusos entrin a la nostra zona privada. D’aquesta manera obtenim un potent control d’accés, i també, de sortida.

SERVIDOR DE CORREU

Una de les necessitats bàsiques per qualsevol empresa és enviar i rebre e-mails. Disposar d’un servidor de correu electrònic propi ens permet comunicar-nos amb l’exterior i augmentar la velocitat i seguretat dels missatges interns.

WEBMAIL

Permet que qualsevol treballador autoritzat pugui consultar els seus missatges de correu electrònic a través d’un navegador web, des de qualsevol lloc amb connexió a Internet. Es garantitza la privacitat de dades gràcies al protocol SSL.

ANTI-SPAM

Durant el dia rebem multitud de correus electrònics no desitjats, molts d’aquests SPAM o correu basura. Alleugi al usuaris la càrrega de temps i esforç que suposa la gestió d’aquests correus.

TELETREBALL

Poder accedir i consultar la informació que tenim a l’oficina des de qualsevol lloc és cada vegada més freqüent i habitual, però cal fer-ho de forma segura. Utilitzar estructures VPN l’hi permet reduïr en costos i millorar els flux d’informació

Consulti ara els diferents plans que tenim per a les PiMES.

SOL·LICITI INFORMACIÓ SENSE COMPROMÍS.

El podem ajudar?

Si té qualsevol dubte, vol posar-se en contacte amb nosaltres o rebre més informació, ompli el següent formulari.